Werkwijze

Jouw inspiratie is onze uitdaging

Van het eerste contact tot aan de levering staan wij letterlijk voor je klaar. Wij zijn gevestigd in Ulft en onze showroom is van maandag t/m vrijdag te bewonderen. Is het handiger dat wij bij jou langskomen? Ook dat is voor ons geen probleem.
Onze werkwijze is heel simpel.

1. Je vraagt een offerte aan
Naar aanleiding van ons gesprek ontvang je per e-mail een vrijblijvende offerte die je later kunt bevestigen als opdracht.

2. Je ontvangt een orderbevestiging via e-mail
Wij streven ernaar om binnen 24 uur na ontvangst van jouw opdracht, je een orderbevestiging te sturen. Wij vragen je deze nauwkeurig te controleren en bij eventuele onjuistheden contact met ons op te nemen.

3. Je ontvangt een digitaal drukvoorstel
Bij bestellingen met opdruk ontvang je van onze grafische vormgever altijd een gratis digitaal drukvoorstel per mail. Op dit drukvoorstel staat meestal een schets van het door jou bestelde artikel met daarop de bedrukking op ware grootte. Bekijk deze goed en laat het ons weten wanneer je denkt dat er iets veranderd moet worden. Wij helpen je er graag bij.

4. Jouw bestelling wordt in behandeling genomen
Na je goedkeuring gaan wij over tot bedrukken of borduren. Dit doen wij in onze eigen moderne drukkerij. Wij kiezen altijd voor de beste techniek, passend bij het artikel van jouw keuze. Onze jarenlange kennis stelt ons in staat om bedrukkingen en borduringen van hoogwaardige kwaliteit te garanderen.

5. Jouw bestelling wordt verzonden
Wanneer het kwaliteitsteam de check van elk artikel van jouw bestelling heeft afgerond, zal het verpakkingsteam jouw bestelling klaarmaken voor verzending. Bijna al onze levertijden zijn standaard 10 tot 12 werkdagen. Wil je een indicatie krijgen van de verzendkosten of heb je de artikelen snel nodig? Neem dan contact op met ons verkoopteam.

6. Je ontvangt een factuur
Na het afleveren van jouw bestelling sturen wij je een factuur die binnen 14 dagen voldaan moet worden. In sommige gevallen wachten wij om begrijpelijke redenen met het in behandeling nemen van bestellingen totdat wij de betaling hebben ontvangen.

Offerte opvragen