Kleding bedrukken

Kleding bedrukken in eigen drukkerij

Kleding bedrukken doen wij in onze eigen moderne drukkerij. Dit doen we snel en goedkoop omdat we alles in eigen huis bedrukken en beschikken over een ruim magazijn. Van t-shirts tot truien en van blouses tot jassen. Kleding bedrukken we geheel naar wens met logo, tekst of slogan. Laat bijvoorbeeld jouw logo bedrukken op de linker- of rechter borst, mouw of rug.

Kleding bedrukken voor de naamsbekendheid

Vergroot je naamsbekendheid door kleding te bedrukken met logo of bedrijfsnaam. Laat jouw medewerkers werken in bedrijfskleding en vergroot je zichtbaarheid. Geschikte bedrijfskleding zorgt ervoor dat werknemers met trots het bedrijfslogo dragen en een verantwoordelijkheidsgevoel hebben. Daarnaast is het een stukje waardering, aangezien er in ze geïnvesteerd wordt middels perfecte bedrijfskleding. We beschikken over een ruim assortiment stevige werkbroeken, winddichte jassen, polo’s en blouses.

Bedrukte kleding is handig in tal van sectoren, bijvoorbeeld:

  • Bouw;
  • Zorg & welzijn;
  • Sport & bewegen;

Maar bijvoorbeeld ook op evenementen voor de herkenbaarheid van de crew-leden of een voetbalteam, dat hetzelfde tenue draagt met opdruk van de sponsoren. Het is bij Stravers Workwear, specialist in kleding bedrukken, allemaal mogelijk. Benieuwd welke mogelijkheden er voor jou zijn? Neem dan eens contact op met onze specialisten via: 0315-200015. Of bezoek onze showroom in Ulft in de Achterhoek!