Textiel bedrukken

Textiel bedrukken in eigen drukkerij

Textiel bedrukken gebeurt in onze eigen textieldrukkerij. Daardoor kunnen we de producten op snelle wijze leveren en is goede kwaliteit gegarandeerd. Wil je t-shirts, polo’s, jassen of andere textiel bedrukken, dan ben je bij Stravers Workwear aan het goede adres. Wij bedrukken textiel voor diverse doeleinden; denk aan schoolklassen, festivalgangers maar ook voor give-aways en markten.

Bedrukte t-shirts hebben diverse voordelen. Zo zijn er bedrijven die textiel laten bedrukken om meer naamsbekendheid te genereren, terwijl anderen het gebruiken tijdens een familiedag of weggeven als leuk relatiegeschenk. Bedrukt textiel is eveneens goed geschikt tijdens sportevenementen, zodat jouw logo de nodige naamsbekendheid oplevert. Een shirt – of andere vorm van textiel – kan op meerdere plaatsen worden bedrukt. Veelvoorkomende posities zijn de rechter- of linkerborst, de mouw of groot op de achterkant. Ons team staat graag voor je klaar om alle mogelijkheden te bespreken en samen tot een passend en goed eindproduct te komen!

Textiel bedrukken in eigen drukkerij

Doordat wij over een eigen drukkerij beschikken, bieden we de scherpste prijs aan én is een snelle levertijd gegarandeerd. Dit omdat wij tal van textiel direct op voorraad hebben in ons magazijn. Het textiel dat wij bedrukken of borduren is veelal gemaakt van duurzaam katoen, fair wear. Maar ook polyester en brandveilige kleding behoren tot de mogelijkheden. Zoals eerder omschreven bedrukken we niet alleen textiel, maar borduren we deze ook. We beschikken over een moderne borduurstudio, waar wij jouw logo duurzaam kunnen produceren. Een geborduurd logo kan namelijk niet vervagen bij een aantal wasbeurten. Daarnaast geeft het een erg luxe uitstraling.

Ons textiel bekijken?

Ons textiel bekijken en voelen? Je bent van harte welkom bij de showroom van Stravers Workwear in Ulft, de Achterhoek. In een persoonlijk gesprek adviseren wij je graag over onze producten en alle mogelijkheden, waarbij jouw wensen uiteraard het belangrijkst zijn. Onze showroom is van maandag t/m donderdag geopend van 8:30 tot 17:00 uur en op vrijdag van 08:30 – 16:00 uur. Wij staan voor je klaar.

Enkele voordelen van textiel bedrukken bij Stravers Workwear:

  • Eigen drukkerij;
  • Eigen borduurstudio;
  • Duurzaam katoen;
  • Ecologisch geproduceerd;
  • Ruim 35 jaar ervaring;
  • Persoonlijk contact.