Textieldrukkerij Achterhoek

Textieldrukkerij in de Achterhoek

Bij Stravers Workwear beschikken we over een eigen moderne textieldrukkerij. Hierdoor kunnen we jouw textiel snel en goedkoop leveren. Onze textieldrukkerij in de Achterhoek is gevestigd in Ulft, op industrieterrein de Rieze. Voor bedrijven in de omgeving bieden we nog een extra voordeel, namelijk een showroom met tal van textiel te bekijken en voelen. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om jouw bestelling bij ons af te halen.

Achterhoekse textieldrukkerij met passie & kennis

In onze Achterhoekse textieldrukkerij werken enkel specialisten met jarenlange ervaring. Zij beschikken over de kennis en ervaring wat er nodig is om kwalitatief textiel te drukken. Onze textieldrukkerij bestaat uit:

  • Transferdruk
  • Zeefdruk
  • Borduurstudio

Voorafgaande van jouw bestelling bij Stravers Workwear ontvang je altijd een gratis drukproef. Dit is een schets waarop je jouw logo op het textiel kunt bekijken. Zo krijg je een helder beeld van hoe jouw textiel eruit komt te zien. Bij akkoord op deze drukproef gaan onze drukkers aan de slag in onze textieldrukkerij. Je komt op deze manier bij ons niet voor verrassingen te staan!

Textieldrukkerij met tal van mogelijkheden

Laat je textiel geheel naar wens drukken. Bijvoorbeeld door een logo te drukken op de linkerborst, en rechter mouw. Of op de rug en de rechterborst. Noem maar op, het is bij ons mogelijk. Van promotiekleding tot werkkleding en van casual kleding tot accessoires. Onze textieldrukkerij gevestigd in de Achterhoek beschikt over een groot magazijn met een ruime voorraad. Hierdoor is tevens een spoedlevering mogelijk, over het algemeen leveren in 10 werkdagen, wil je de levering sneller ontvangen dan kun je altijd contact opnemen met onze specialisten via: 0315-200015. Of kom langs in onze showroom in Ulft!