Textieldrukkerij

Textieldrukkerij levert veel voordelen op

De textieldrukkerij levert jou en ons vele voordelen op. We zijn namelijk in staat om het textiel zelf te drukken. Daardoor kunnen we de producten op snelle wijze leveren en is goede kwaliteit gegarandeerd. Wil je t-shirts, polo’s, jassen of andere textiel bedrukken, dan ben je bij Stravers Workwear aan het goede adres. Wij bedrukken kleding in onze textieldrukkerij voor diverse doeleinden; denk aan evenementen, beurzen en personeelsuitjes.

Onze textieldrukkerij bestaat uit verschillende onderdelen, namelijk:

  • Transferdrukkerij
  • Zeefdrukkerij
  • Borduurstudio

Deze onderdelen zorgen ervoor dat jouw textiel er perfect uit komt te zien. Een t-shirt kunnen we bedrukken op verschillende manieren, denk aan een bedrukking op de linker- of rechterborst, mouw of rug. Doordat wij verschillende druktechnieken in onze textieldrukkerij aanwezig hebben kunnen we voor iedereen een gepast voorstel doen. Is het shirt bedoelt voor een eenmalig event, kies dan voor transferdruk. Ga je voor duurzaamheid en luxe, dan adviseren we te kiezen voor het borduren van jouw logo.

Textieldrukkerij & eigen magazijn

Doordat we beschikken over een eigen textieldrukkerij en een groot magazijn kunnen we snel en tegen een zeer scherpe prijs leveren. Ons team helpt je graag verder met alle mogelijkheden die er zijn. Allereerst vraag je – naar aanleiding van het eerste gesprek – een vrijblijvende offerte aan, waarna er een digitaal drukvoorstel volgt. Ben je tevreden? Dan wordt jouw bestelling in behandeling genomen en gaan wij er mee aan de gang! De levertijd is in de meeste gevallen circa tien werkdagen, maar in overleg met onze verkopers is een snellere levertijd vaak geen enkel probleem.

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze producten? Kom dan een keertje langs in onze showroom in Ulft, in de Achterhoek. Zie en voel onze producten en kwaliteit. We staan voor je klaar.

Textieldrukkerij