Werkkleding bedrukken

De voordelen van bedrukte werkkleding

Werkkleding bedrukken met je eigen bedrijfslogo zorgt voor herkenbaarheid en eenheid op de werkvloer. Wij bieden een gevarieerd assortiment aan hoge kwaliteit werkkleding aan. Advies op maat is mogelijk, door vrijblijvend contact met ons op te nemen of onze digitale catalogus. Wij hanteren eerlijke prijzen en hebben service hoog in het vaandel staan. De klant is echt koning. Zo kun je een vrijblijvende offerte aanvragen, waarna een orderbevestiging per e-mail volgt. Vervolgens ontvang je een digitaal drukvoorstel en wordt de bestelling in behandeling genomen.

Werkkleding: vele voordelen

Bedrukte werkkleding heeft diverse voordelen. Zo gaan je werknemers met comfortabele kleding graag naar hun werk en voeren ze met plezier hun werkzaamheden uit. Dezelfde kleding zorgt tevens voor uniformiteit en herkenbaarheid bij de doelgroep. Bij de werknemers leidt gepersonaliseerde kleding tot een sterke band en is het ook goed voor de teamgeest binnen jouw organisatie.

Geschikte bedrukte werkkleding zorgt ervoor dat de werknemers met trots het bedrijfslogo met zich meedragen en een verantwoordelijkheidsgevoel hebben. Eveneens voelen de werknemers een stukje waardering, aangezien er in ze geïnvesteerd wordt middels goede werkkleding. Men voelt zich betrokken en krijgt een groepsgevoel, doordat iedereen van dezelfde werkkleding is voorzien.

In bepaalde sectoren is veiligheidskleding van groot belang, denk aan technische beroepen. Bedrijfskleding is geschikt voor iedere bedrijfstak. Horeca, de medische sector en supermarkten zijn slechts enkele voorbeelden waar gebruik wordt gemaakt van passende en op maat gemaakte kleding. In ons assortiment zijn diverse soorten werkkleding te vinden. Enkele voorbeelden zijn stevige werkbroeken, goede jassen, polo’s en overhemden. Via onze website zijn deze producten eenvoudig te bestellen.

Vergroot jouw naamsbekendheid met bedrukte werkkleding!

Vergroot daarnaast jouw naamsbekendheid, doordat werknemers het merk onder ogen brengen bij de klanten. Voorzie de werkkleding van website, telefoonnummer of andere contactgegevens en zorg voor goede communicatie naar het bedrijf toe! Werknemers fungeren dan als wandelend visitekaartje. Door het aanschaffen van gepersonaliseerde werkkleding zorg je ervoor dat jouw bedrijfsnaam wordt gezien. Werkkleding heeft diverse functies. Onder meer de functionaliteit van de kleding speelt hierbij een rol. Zorg ervoor dat de kleding van goed materiaal gemaakt is, dan is er gegarandeerd een grotere kans op een goede werksfeer binnen het bedrijf!

Enkele voordelen van werkkleding bedrukken bij Stravers Workwear:

  • Eigen drukkerij;
  • Eigen borduurstudio;
  • Duurzaam katoen;
  • Ecologisch geproduceerd;
  • Ruim 35 jaar ervaring;
  • Persoonlijk contact.

Werkkleding bedrukken we in onze drukkerij in Ulft, hier is ook onze showroom te vinden. Daarnaast zijn we dé textieldrukkerij voor werkkleding in de Achterhoek!